Vízkereszt – 2019. január 6.

A héten Penyaforti Szt. Rajmund, Szt. Hiláriusz és Urunk megkeresztelkedésének ünnepe lesz.

Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.

Lehet kérni „Ház-áldást”, azaz lakások megáldását a sekrestyében vagy a plébánián név, cím és telefonelérhetőség megadásával, amin keresztül az atyák időpontot tudnak egyeztetni.

Hétfőn, január 7-én reggel 8 órakor kezdődik a szentmise, amelyen a Szt. Lőrinc Iskola diákjai is részt vesznek.

Jegyes kurzust február 4-től tartunk azon jegyespárok részére, akik templomunkban szeretnék tartani az esküvőjüket. Jelentkezni a plébánián lehet. Részletes információk a hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók.

Január 12-én, szombaton Családos kirándulásra hívjuk a kisgyermekes családokat a Budai-hegységbe egy rövid téli természetjárásra, csipkebogyó szedéssel egybekötve. A táv kb. 4 km. Találkozó: Pesthidegkúton. További részletek a hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók.

Január 19-én, szombaton este 6 órától másnap délelőtt 10 óráig Ministráns-est lesz a plébánián. Jelentkezni január 13-ig lehet az esti 6-os miséig az önrész befizetésével. Részletes információk a hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók.

Január 19-én, szombaton este 7 órától „Ízleljétek és lássátok!” címmel bor- és művészetkóstolóra hívjuk az érdeklődőket a közösségi házba. Előzetes jelentkezés feltétlenül szükséges. Részletes információk a hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók.

Családi katekézis a következő félévben február 17-én és március 10-én lesz.

 Ökumenikus imahét január 21-i héten lesz. Templomunkban csütörtökön este 6 órakor kezdődik az imaalkalom.

 Szentmise szándékot a sekrestyében és a plébánián lehet előjegyeztetni.

 Plébániai eseményekről honlapunkról is elérhetőek fontos információk, többek között a plébánia online naptára is megtalálható.

Megosztás