Hirdetések 2016. október 17.

Évközi 29. vasárnap


– Magyar Állam a Magyar Érdemrend tisztikeresztjével fogja kitünteti Dr. Varjú Imre atyát ez év október 23-án, vasárnap. A kitüntetést SurjánLászló Európa parlamenti képviselő úr fogja átadni. Az ünnepségre templomunkban kerül sor aznap a 1/2 11-es szentmise végén. Az ünnepségen részt vesznek egyházi és közéleti személyek.

– Szentmise után koccintásra is szeretnénk sort keríteni (jó idő esetén a templomkertben, eső esetén a közösségi házban). Aki teheti, járuljon hozzá sós- ill. édes süteménnyel az ünnepséghez. Köszönjük!

– A hét jeles napjai: hétfőn Antiochiai Szt. Ignác, kedden Szt. Lukács evangélista, szerdán De Brébeuf (dö brebö) Szt. János, Jogues (zság) Szt. Izsák és Keresztes Szt. Pál, szombaton Szt. II. János Pál pápa ünnepe lesz.

– Szeretettel köszöntjük a névnapjukat, születésnapjukat, valamint házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreinket!

– Októberben minden nap este ½ 6-kor közösen imádkozzuk a Rózsafüzér imádságot a templomban.

– Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz a missziók javára.

– Jövő vasárnap folytatjuk a zsíroskenyerezéssel egybekötött beszélgetéseket a közösségi házban.

– Vasárnaponként reggel ½ 9-re szeretettel várjuk a ministránsokat ministráns foglalkozásra.

– Minden vasárnap este a szentmise után gitáros dicsőítés és Szentségimádás, péntekenként pedig egész napos csendes Szentségimádás van a templomban.

– Minden hónap 3-ik péntekén az esti szentmise után 8 óráig csendes Szentségimádást tartunk a papságért.

– Novemberben idén is lesz szentmise elhunyt szeretteinkért hétfőn, szerdán és pénteken reggel. Szeretteink neve a bejáratnál található dobozba helyezhetők el.

– Köszönjük, hogy a templom takarítására heti rendszerességgel sort kerítenek a kedves Testvérek szerdánként a reggeli szentmise után. Külön köszönetet mondunk közösségeinknek, akik vállalták, hogy havonta végeznek nagytakarítást.

– Köszönjük, hogy idei egyházi hozzájárulásukkal támogatták plébániaközösségünket. Hozzájárulásukat személyesen, csekken vagy átutalással rendezhetik.

– A hittanterem és a templom bekapcsoltuk a fűtést. Kérjük, hogy fokozottan figyeljünk az ajtók becsukására!

Megosztás

6 094 thoughts on “Hirdetések 2016. október 17.