Évközi 5. vasárnap – 2019. február 10.

 1.  A héten Lourdes-i Boldogságos Szűz Mária, Szent Ciril és Szent Metód ünnepe lesz.
 2.  Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.
 3. Köszönjük a farsangi bál szervezőinek és segítőinek az áldozatos munkáját, mellyel lehetővé tették, hogy egy színvonalas, jó hangulatú délutánt tölthessen együtt a közösség apraja, nagyja. 
 4.  Pénteken az esti szentmise után 20 óráig a papokért lesz csendes Szentségimádás, 21-22 óráig pedig plébániánk házaspárjaiért imádkozunk.
 5.  Családi katekézis lesz jövő vasárnap a 9 órai szentmise után. Minden családot szeretettel várunk a gyermekekkel együtt.
 6.  Jövő vasárnap a 9-es misén lesz a házaspárok megáldása, a ½ 11-es szentmisén templomunk kórusa énekel.
 7. Február 23-án este 7 órától a Soroksár-Újtelepi Szent István Plébánián espereskerületi „Divatkatasztrófa-bál” lesz 14-21 éves fiatalok számára. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
 8. Április 5-től 7-ig lesz az idei házaspáros lelkigyakorlat. Hamarosan részletes információkat is hirdetünk.
 9. Május 30-tól június 3-ig öt napos buszos zarándoklatot szervezünk Csíksomlyóra a pápalátogatás alkalmából. Jelentkezni a 17.000,- Ft önrész befizetésével és az utazási okmány számának a megadásával lehet. Részletek a honlapon és hirdetőtáblán olvashatók.
 10. Május 31-től június 2-ig lelkigyakorlat lesz  házaspárok számára Szent II. János Pál pápa A test teológiája című tanításáról. Jelentkezés módja és részletes információk a hirdetőtáblán olvashatók.
 11. A templomban talált tárgyakat a mosdó bejárata melletti alsó szekrényben tároljuk néhány hétig, azt követően pedig a karitászba adjuk le, vagy kidobásra kerülnek.
 12. Templomunk szombati takarítására plébániánk közösségei is jelentkeztek, akiknek ezúton is köszönetet mondunk. Arra kérünk mindenkit, hogy találja meg azt a szolgálati lehetőséget, amivel segíteni tudja a plébániaközösségünk életét. 

Megosztás