Évközi 29. vasárnap, a missziók vasárnapja – 2018. október 21.

 

 1. A héten Szent II. János Pál pápa, Kapisztrán Szent János, Claret Szent Antal és Szent Mór ünnepe lesz.
 2. Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.
 3. Ma missziók vasárnapja van. A kedves Testvérek perselyadományát a missziók támogatására fogjuk továbbítani.
 4. A következő két héten elmarad a Bibliaóra, legközelebb november első keddjén lesz.
 5. Szombaton kisgyermekes családos kirándulás lesz a Budai hegyekbe 9 órai indulással. Részletek és elérhetőség a plakáton és a honlapon olvashatók.
 6. Jövő hétvégén szombatról vasárnapra virradóra lesz az őszi óraátállítás. Ennek figyelembe vételével készüljünk a jövő vasárnapi szentmisére.
 7. Októberben minden nap, hétfőtől vasárnapig, csütörtök kivételével este ¼ 6-kor imádkozzuk a Rózsafüzért, csütörtökönként pedig a reggeli Szentmise után.
 8. Novemberben hétfőn, szerdán és pénteken a reggeli szentmisék elhunyt szeretteinkért Miseszándékok és adományok a kijáratnál, a padok mögött található nagyperselybe dobhatók be.
 9. Szeretettel köszöntjük az új kántorunkat, Szigmond Attilát, aki a Szentmiséken és az énekkar vezetésével vesz részt a közösségünk életében.
 10. November 3-án reggel 8 órától tartjuk az őszi templomkert takarítást, amelyre minden segítő kezet várunk és jó szívvel fogadunk.
 11. November 16-18. között plébániánk gyermekei számára fiútúrát szervezünk a Börzsönybe. Részletek és elérhetőség a plakáton és a honlapon olvashatók.
 12. Idén is lesz Katalin-bál november 24-én. A bevételből a Tébláb Alapfokú Művészeti Iskolát támogatjuk. Jegyárusítás november 4-én, 11-én és 18-án a 9-es, a ½ 11-es és a 18 órás szentmisék után lesz, illetve a plébánián november 5-től irodai időben. Részletek és elérhetőség a plakáton és a honlapon olvashatók.
 13. Azokat a felnőtt Testvéreinket, akik szeretnének részesülni a keresztség, a szentáldozás illetve a bérmálás szentségében a héten még bekapcsolódhatnak a Katekumenek csoportjába. A középiskolás és egyetemista fiatalok a bérmálkozói hittan csoporthoz tudnak még csatlakozni.
 14. Már folynak a templom fűtésének a felújítási munkái. A munkálatok ugyan nem érintik a liturgikus rendet, viszont ezen idő alatt, sajnos a gyermekvigyázó helység nem vehető igénybe, és a mosdó sem, a mobil wc-k a templom mögött találhatók.
 15. A fenti munkák a kedves Testvérek nagylelkű támogatásának is köszönhetően tudnak elkészülni, amelyek folytatásához további támogatásukra számítunk készpénzben, csekken vagy átutalással.
 16. A papírgyűjtés november 4-ig tart. A konténer a templom mellett található. A bevételt a gyermek- és ifjúsági programok támogatására fordítjuk.

Megosztás