Évközi 14. vasárnap – 2018. július 8.

  1. A héten Zhao Rong Szent Ágoston, Szent Benedek, Szent Henrik és Lellisi Szent Kamill ünnepe lesz.
  2. Isten éltessea névnapjukat, a születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.
  3. Ma alapítványunk rászorulók számára gyűjt támogatást. A borítékok a kisasztalon találhatók a kijáratnál, amit a sekrestyében kérünk leadni. Köszönjük!
  4. Köszönjük a napközis tábor támogatását, a gyerekeknek örömet szereztek a gyümölcsökkel és a süteményekkel. Hálás köszönetet mondunk a szervezőknek és segítőiknek is az önzetlen munkájukért, amivel lehetővé tették az igen értékes tábor megvalósulását.
  5. Hétfőn kezdetét veszi az egy hetes ministráns tábor. Foglaljuk imáinkba ministránsainkat, hogy fizikailag és lelkileg is javukra szolgáljon ez a néhány nap.
  6. Főpásztorunk rendelkezése alapján az alábbi személyi változások lesznek augusztus 1-től plébániánkon: Emánuel atya helyére Áron atya kapott kápláni kinevezést. Emánuel atyát pedig Pomáz és Csobánka plébániák ellátására nevezte ki a bíboros atya.
  7. Elkezdjük a célgyűjtést templomunk fűtésének a korszerűsítésére, valamint a templomi mosdó bővítésére és a templomi hittanterem bejáratának akadálymentesítésére. Köszönettel fogadjuk erre a célra „CÉLGYŰJTÉS” címmel adományaikat a sekrestyében, az irodában, csekken vagy banki átutalással egyaránt.
  8. A karitász júniusban és júliusban 2. és 4. csütörtökön 16-18 óráig lesz nyitva, augusztusban zárva tart.

Megosztás