Évközi 13. vasárnap – 2018. július 1.

 1. A héten Szűz Mária látogatása Erzsébetnél, Szent Tamás, Portugáliai Szent Erzsébet, Zaccarai Szent Antal Mária és Goretti Szent Mária ünnepe lesz.
 2. Isten éltessea névnapjukat, a születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.
 3. Ma Péter-fillér gyűjtés lesz a Szentszék javára.
 4. Hétfőn kezdetét veszi az egy hetes napközis tábor. Foglaljuk imáinkba, hogy fizikailag és lelkileg is a résztvevők javára szolgáljon ez a néhány nap. A gyerekek számára köszönettel fogadunk gyümölcsöt és süteményt.
 5. Csütörtökön 17 órától első csütörtöki Szentségimádást tartunk.
 6. Szombaton 17 órától első szombati Rózsafűzért imádkozunk. A héten első péntek is lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről.
 7. Jövő vasárnap alapítványunk rászorulók számára gyűjt támogatást. A borítékok a kisasztalon találhatók a kijáratnál, amit a sekrestyében kérünk leadni. Köszönjük!
 8. A karitász júniusban és júliusban 2. és 4. csütörtökön 16-18 óráig lesz nyitva, augusztusban zárva tart.
 9. A Jézus Szíve Nővérek Társasága káptalani gyűlést tart július 4-ig. Imádkozzunk értük, hogy a Szentlélek vezetésével jó döntést tudjanak hozni.
 10. Templomunk virágdíszítésére a Jézus Szíve mellékoltár perselyében kérjük bedobni adományaikat. A nagyobb ünnepek kivételével ezekből az adományokból díszítjük a templomot.
 11. A templomkapu két oldalán elhelyezett tábláknál a parkolóhelyet kérjük, hagyják szabadon a mozgássérült és a nehezen közlekedő testvéreink számára. Nagyon köszönjük!

 

Megosztás