Bővült a hittantermünk

Elkészült a templomi hittanteremünk bővítése, így a néhai “könyvtár” ajtaján keresztül is közvetlenül elérhető a templomszentély a hittanteremből. Az üvegablaknak és a kihangosításnak köszönhetően, azok a szülők, akik eddig nyugtalanabb gyermekeikkel a templom előterében vagy a templomkertben “húzták meg magukat” (ahogy azt az egyik anyuka fogalmazta), mostmár résztvehetnek a szentmisén anélkül, hogy a nagyobb mozgásigényű gyermekeik zavarnák a liturgia ünnepét, figyelve arra, hogy mivel nem hangszigetelt helységről van szó, a nagyobb zaj, természetesen, így is behallatszik.

A hittanterembe továbbra is kívülről, a sekrestye melletti ajtón keresztül lehet bejutni, míg a szentélyben található ajtó csak szentáldozás- és gyermekek megáldása céljából vehető igénybe. 

Ezúton is köszönetet mondunk kedves Testvéreknek a nagylelkű támogatásukért, amivel lehetővé tették  a beruházás megvalósulását, kiemelt módon a Benkovics és a Garban családnak, valamint kerületünk Önkormányzatának az anyagi támogatásáért. 

Tampu-Ababei József plébános

Megosztás