2017. Szeptember 3.

1. Kedden Kalkuttai Szt. Teréz, csütörtökön kassai vértanúk, pénteken Kisboldogasszony, szombaton Claver Szt. Péter ünnepe lesz.

2. Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.

3. Jövő vasárnap, szeptember 10-én a 9-es szentmise Veni Sancte tanévnyitó szentmise lesz. Szeretettel várjuk a tanulókat, a tanítókat és hozzátartozóikat egyaránt. Akkor lesznek bemutatva a hitoktatóink is.

4. Jövő vasárnap alapítványi gyűjtés lesz. A templom kijáratánál található „Rászorulók részére” felcímkézett borítékba lehetőség van erre a célra szánt adomány leadására.

5. Szeptember 16-én, szombaton gyalogos Mindszenty-zarándoklat lesz Városmajorból Máriaremetére. Részletek a plakáton olvashatók.

6. Szeptember 17-én, vasárnap 9-es mise után elsőáldozó gyermekekkel és szüleikkel, aznap esti mise után pedig a bérmálkozókkal lesz rövid megbeszélés.

7. Szeptember 17-én, vasárnap 9-es mise után délutáni órákig „Családi Nap” lesz a templomkertben. Szeretettel várjuk azokat is, akik még nem tartoznak kisebb plébániai közösséghez/imacsoporthoz. Lehetőség lesz megismerkedni plébániánk közösségeivel/imacsoportjaival különböző színes programokon keresztül, és a már meglévőhöz vagy újonnan alakulóhoz csatlakozni.

8. Szeptember 30-án, szombaton a nővéreknek lesz jubileumi ünnepségük, amelyre kedves Testvéreket is szeretettel várják. Részletek a plakáton olvashatók.

Megosztás