2017. október 1.

Évközi 26. vasárnap


1. Hétfőn Szent Őrzőangyalok, szerdán Assisi Szt. Ferenc, pénteken Szt. Brúnó, szombaton Rózsafüzér Királynője, jövő vasárnap Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonya ünnepe lesz.

2. Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.

3. Mai naptól október végéig minden nap közösen imádkozzuk a Rózsafüzért a templomban este ¼ 6-kor, ill. csütörtökönként és első szombaton 5 órakor.

4. A mai és jövő vasárnap délelőtti és esti mise után elkezdődik a Katalin Napi Jótékonysági Bál belépőjegyeknek az árusítása, amely november 25-én, szombaton lesz a Rózsa Művelődési Házban. A jótékonysági cél támogatása a Támogatói jegy megvásárlásával is lehetséges. Kérjük az érdeklődőket, hogy időben gondoskodjanak jegyhozzájutásról, mivel hamarosan elkezdjük a szomszéd plébániákon is értékesíteni azokat. Jövő vasárnap az Ibolya u.-i kápolnánál is lesz jegyárusítás.

5. Minden hónap 2. péntekén az esti misén plébániánk egy-egy közössége szolgál. Várjuk új érdeklődők jelentkezését is.

6. Elkezdődtek a plébániai hittanórák a gyermekeknek, a fiataloknak és a felnőtteknek egyaránt, amelyről részletek a hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók. A Bibliaórára ezen a héten elmarad. A katekumenátus (okt. 11-től kezdődik) azon felnőtteknek kínál hitismereti lehetőséget, akikben csak most kezd ébredezni az Isten utáni érdeklődés.

7. A gyermekeket idén is színes programokkal várjuk keddenként du. 4-től a templomkertbe és a nővérekhez. Köszönettel fogadunk támogatást a gyermekek PKH-foglalkozásához, amit erre a célra kihelyezett dobozba dobhatnak be a templomban.

8. Szombaton, október 7-én Nagymarosi Ifjúsági Találkozó lesz!

9. Jövő vasárnap alapítványi gyűjtés lesz. A borítékok a kijáratnál találhatók.

10. Köszönjük azon Testvéreknek, akik már rendezték az idei egyházi hozzájárulásukat! A befizetés lehetőségei: személyesen a sekrestyében vagy az irodában, csekken vagy átutalással.

 

Megosztás